Vakker sommerkveld på Chitra House

Nok en gang skinte solen fra skyfri himmel på årets sommerkonsert på Chitra House. Gjester og samarbeidspartnere hadde en uforglemmelig kveld med klassisk musikk, fantastiske operasangere og vakre ballerinaer. På menyen stod "en smak av norsk sommer" og bobler i glassene!  

Opening Gstaad

14. februar 2018 ble Chitra Chalet åpnet.  Newby Tea of London har åpnet sin eksklusive boutique i vakre Gstaad, Sveits.

Tilstede var eier og et knippe inviterte gjester som også fikk se unike deler av Chitra Collection. 

 

15. november ble Chitra Gate offisielt åpnet

Chitra Gate ble innviet & offisielt åpnet med en lunch akkompagnert med vakker musikk fra Håvard Gimse. Eier Mr Sethia var på plass og selve åpningen ble foretatt av Professor Mervyn King.   

Årets julegave i samarbeid med prisbelønte Newby Tea of London

Gi din familie, venner eller kollegaer en spesiell gave til jul. Chitra House i samarbeid med Newby Tea har designet årets vakreste te esker med eksklusiv te. Julegaven kommer ferdig pakket inn med julekort.                                                                                                                               

Ta kontakt med oss på ola@chitra.no for mer informasjon og bestilling.

10% av salget går uavkortet til Barneavdelingen på Rikshospitalet.  

Det nærmer seg førjulstid på Chitra House

Høstløvet er snart en saga blott og vi har allerede startet planleggingen av førjulstiden her på huset.  Kontakt oss gjerne hvis du skal arrangere julebord, julelunsj eller har en annen spesiell anledning som skal feires før jul.

Ola@chitra.no eller på tlf. 40 23 18 67.

 

Chitra House støtter Rosa Sløyfe aksjonen 2017

Rosa sløyfe-aksjonen er å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft samt å støtte brystkreftforskning. Chitra House har vært location for Line Langmo sitt engasjement for rosa sløyfe aksjon 2017. Vi er stolte over å kunne være en bidragsyter til et flott prosjekt.

 

Sommerkonsert på Chitra

Arve Tellefsen & Håvard Gimse 8. juni

Vakre toner, flotte biler, mat & drikke for gjester en flott sommerkveld. Takk til Porsche Center Oslo, Kreativ Catering, Robert Prizelius og San Pellegrino for et fantastisk samarbeid.