Chitra Summer

En sommer er over og Chitra House har hatt mange unike besøk, gjester og ikke minst artister som har gitt magiske minner og uforglemmelige øyeblikk.

Vi sees sommeren 2020!

Vi søker ny Driftsdirektør til Chitra House

Driftsdirektøren vil ha totalansvar for Chitra House, eiendommen og er en del av ledergruppen.

Vi ser etter en engasjerende og motiverende leder med erfaring fra lignende stilling. Du har meget god drifts erfaring med fokus på detaljer, struktur og gjeste behandling.

 Viktige stikkord er:

• Dokumentert erfaring fra hotell, restaurant eller events

• God økonomiforståelse

• Erfaring med personalansvar

• Ha en utpreget service og synlig vertskap profil

 Personen vi søker er målbevisst, resultatorientert og ser muligheter i å lede og utvikle en spennende internasjonal destinasjon i Norge.

Vi kan tilby en utfordrende hverdag med gode muligheter for utvikling i jobben. Vi presiserer at det er viktig at du har dokumentert erfaring og/ eller utdannelse innenfor den stillingen du søker på. Vi tilbyr gode betingelser for rett person. Det er krav at du behersker minst et Skandinavisk språk flytende, både muntlig og skriftlig, i tillegg til engelsk. Vi gjør oppmerksom på at søkere uten relevant bakgrunn eller krav til erfaring ikke vil bli besvart.

For mer informasjon se www.chitra.no eller send en e-post til hilde.lystad@chitra.no

Søknadsfrist 30. juni 2019 Tiltredelse høsten 2019

 

Magiske opplevelser på Chitra House nye sommer konsept Chitra Summer

r

Med Oslofjorden som bakteppe med en fantastisk utsikt liggger glassteltet i Chitra Garden. Sommerkonseptet kan oppleves fra mai til og med september. Alle events, middager, møter eller lanseringer er unike og skreddersys etter gjestens behov og ønsker.

Ta kontakt for mer informasjon om kapasitet, datoer og muligheter.

ola@chitra.no eller nina@chitra.no

foto:@mona_moe.com

-