Opening Gstaad

14. februar 2018 ble Chitra Chalet åpnet.  Newby Tea of London har åpnet sin eksklusive boutique i vakre Gstaad, Sveits.

Tilstede var eier og et knippe inviterte gjester som også fikk se unike deler av Chitra Collection. 

 

15. november ble Chitra Gate offisielt åpnet

Chitra Gate ble innviet & offisielt åpnet med en lunch akkompagnert med vakker musikk fra Håvard Gimse. Eier Mr Sethia var på plass og selve åpningen ble foretatt av Professor Mervyn King.   

Årets julegave i samarbeid med prisbelønte Newby Tea of London

Gi din familie, venner eller kollegaer en spesiell gave til jul. Chitra House i samarbeid med Newby Tea har designet årets vakreste te esker med eksklusiv te. Julegaven kommer ferdig pakket inn med julekort.                                                                                                                               

Ta kontakt med oss på ola@chitra.no for mer informasjon og bestilling.

10% av salget går uavkortet til Barneavdelingen på Rikshospitalet.  

Det nærmer seg førjulstid på Chitra House

Høstløvet er snart en saga blott og vi har allerede startet planleggingen av førjulstiden her på huset.  Kontakt oss gjerne hvis du skal arrangere julebord, julelunsj eller har en annen spesiell anledning som skal feires før jul.

Ola@chitra.no eller på tlf. 40 23 18 67.

 

Chitra House støtter Rosa Sløyfe aksjonen 2017

Rosa sløyfe-aksjonen er å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft samt å støtte brystkreftforskning. Chitra House har vært location for Line Langmo sitt engasjement for rosa sløyfe aksjon 2017. Vi er stolte over å kunne være en bidragsyter til et flott prosjekt.

 

Sommerkonsert på Chitra

Arve Tellefsen & Håvard Gimse 8. juni

Vakre toner, flotte biler, mat & drikke for gjester en flott sommerkveld. Takk til Porsche Center Oslo, Kreativ Catering, Robert Prizelius og San Pellegrino for et fantastisk samarbeid.

 

CHITRA WELLNESS LOUNGE 27. oktober, 2017

Chitra House ønsker velkommen til meditasjon, yoga, nydelig sunn mat og te i vakre omgivelser.

chitra wellnsess lounge består av 75MINUTTERS ROLIG YOGA OG MEDITASJON I VÅRT UNIKE MEDITASJONSROM med en av norges mest kjente livsstilsveiledere trine berge, ETTERFULGT AV EN VELSMAKENDE OG SUNN LUNSJ BASERT PÅ FRISK PLANTEBASERT MAT, FRUKT, SMOOTHIES OG NEWBY TE I CHITRA TEA LOUNGE.

DATO: Fredag. 27 oktober, 2017

TID: mellom 11:30 -16:00 - tid bekreftes nærmere 

STED: CHITRA HOUSE, SNARØYVEIEN 34, 1364 OSLO

PRIS: 1250,- INKL MEDITASJON & YOGA OG LUNSJ

Det er kun 7 plasser per session. påmelding er bindende og gjøres ved å sende en e-mail til OLA@chitra.no. du vil få en bekreftelse på e-mail og betalingsdetaljer når din plass er sikret. 

CHITRA WELLNESS:

En rolig yoga og meditasjonstime hvor vi fokuserer på å ro og hvile med enkle yogaøvelser, pust/pranayama og meditasjon.  På denne timen vil vi først gjøre noen enkle og rolige yoga øvelser som åpner opp blokkert energi og som leder deg inn i meditasjon. Yoga i seg selv handler nettopp om å frigjøre kropp og sinn for blokkert energi slik at du kan forene de og komme inn i den meditative tilstanden. Du trenger ikke være "yogamyk" for å delta på timen og du trenger heller ikke være fysisk sterk eller trent. Passer for alle nivåer.

TRINE BERGE

Trine Berge er en av Norges mest kjente rawfoodkokk og livstilsveileder. Trine har jobbet med kosthold, meditasjon og indre arbeid siden midten av 90 tallet. I over 15 år har hun vært meditasjonslærer, med fordypning i mantra og lyd, og terapeut innen vibrasjonsmedisin som ligger som en klangbunn for hennes rolle som kundalini yoga lærer

Konferanse på Chitra House

Hva med å legge neste møte eller konferanse til vakre Chitra House på Fornebu, kun 5minutter utenfor Oslo sentrum?

Vi kan tilby store, fine møtelokaler med top moderne utstyr og personlig service. Omgivelsene på chitra house er helt unike, med en fantastisk utsikt over Oslofjorden. vi har også gratis parkering på eiendommen til alle våre gjester.

 Et perfekt sted for å samle teamet eller invitere kunder for en kreativ og produktiv dag.

kontakt oss på erik@chitra.no