Chitra Wellness Lounge

Pust ut og start helgen med meditasjon, yoga, nydelig sunn mat og te i vakre omgivelser på Chitra House

I samarbeid med en av Norges mest kjente livstilsveiledere,Trine Berge, har vi gleden av å introdusere årets første Chitra Wellness Lounge: 75minutters rolig yoga og meditasjon i vårt unike meditasjonsrom, etterfulgt av en velsmakende og sunn lunsj basert på frisk plantebasert mat, frukt, smoothies og Newby te i Chitra Tea Lounge.

Chitra Meditation Room

Dato: Fredag 3 februar, 2017

Tid: 12:00 -15:00 (Meditasjonstimen starter 12:30)

Sted: Chitra House, Snarøyveien 34, 1364 Oslo

Pris: 990,- inkl Meditasjon & yoga og lunsj

Det er kun 7 plasser per session, påmelding er bindende og bekreftes med Vipps av fullt beløp til 81746 , samt en bekreftelse på e-post til: guri.rime@chitra.no

Chitra Wellness:

En rolig yoga og meditasjonstime hvor vi fokuserer på å ro og hvile med enkle yogaøvelser, pust/pranayama og meditasjon.  På denne timen vil vi først gjøre noen enkle og rolige yoga øvelser som åpner opp blokkert energi og som leder deg inn i meditasjon. Yoga i seg selv handler nettopp om å frigjøre kropp og sinn for blokkert energi slik at du kan forene de og komme inn i den meditative tilstanden. Du trenger ikke være "yogamyk" for å delta på timen og du trenger heller ikke være fysisk sterk eller trent. Passer for alle nivåer.

Trine Berge

Trine Berge er en av Norges mest kjente rawfoodkokk og livstilsveileder. Trine har jobbet med kosthold, meditasjon og indre arbeid siden midten av 90 tallet. I over 15 år har hun vært meditasjonslærer, med fordypning i mantra og lyd, og terapeut innen vibrasjonsmedisin som ligger som en klangbunn for hennes rolle som kundalini yoga lærer