Pressemelding

CHITRA HOUSE OSLO ÅPENT

Endelig, Norge møter India og resten av verden i Oslo!  

12. april 2016, åpnet endelig dørene til Chitra House i Oslo

Chitra House er den første av flere håndplukkede eiendommer rundt omkring i verden som danner Chitra Collection.

Eier, Mr. Nirmal K. Sethia, www.nirmalsethiafoundation.com, og CEO Hilde Lystad, markerte åpningen med et knippe prominente gjester fra ulike deler av verden, inkludert ambassadører og eksellenser, samt nær familie og venner av Mr. Sethia som fikk oppleve en reise i kulinarisk kunst, underholdning fra våre beste operasangere og musikere, samt uforglemmelig dekor av blomster og lys.

Chitra House er beskrevet som ett fotavtrykk, en drøm og en filosofi, og er en hyllest til Chitra, Mr. Sethia’s avdøde kone. «Chitra lærte meg at det første steget mot guddommelighet er takknemlighet. Til alle de som kjente henne utstrålte hun en helt unik godhet og vennlighet, men snakket aldri om sine filantropiske gjerninger», sier Mr. Sethia.

Chitra House, i samarbeid med Hilde Lystad, representerer essensen av Chitra, hennes kjærlighet, medmenneskelighet, skjønnhet og elegance.

Lystad, som har flere års erfaring med bygge­ prosjekter og revitalisering av kjente merkenavn og steder i Oslo, (blant annet Hotel Continental, Theatercaféen og Folketeateret i Oslo) har i over ett år reist rundt i verden, fra Jaipur til London,fra Paris til Venezia, for å finne de rette kombi­nasjonene av stoffer, farger, møbler og design forå kunne gjenskape essensen av Chitra. «Det er et meget ærefullt oppdrag å skape unike steder i verden til minne om Chitra. Jeg har arbeidet mye med å finne de riktige detaljene, lytte til familiens ønsker og ikke minst tenkt mye på hva hun selv hadde blitt begeistret av.», sier Lystad.

Chitra House Oslo representerer den ultimate kombinasjonen av kongelig indisk tradisjon med skandinavisk natur og skjønnhet, og på veggene henger flere flotte kunstverk, blant annet fra Queen Sonja Print Award med blant andre Magne Furuholmen, Kjell Nupen og Ørnulf Opdahl, samt et stort portrett av Chitra.

Chitra House ligger på Fornebu, ca. 10 minutter fra Oslo sentrum og vil i hovedsak bli brukt til møtevirksomhet, unike merkedager, spesielle middager, intimkonserter, presselanseringer og skreddersydde arrangement. Huset er omringet av flotte grøntområder, med en fantastisk utsikt over Oslofjorden og man kan ankomme eiendommen med både kollektiv transport, bil, båt og helikopter.

«Omgivelsen, atmosfæren og menneskene på Chitra House bidrar til en uforglemmelig opplevelse og kombinasjonen av farger, design og kunst tar deg med på en reise gjennom flere kontinenter. Vår visjon er å oppfylle drømmer, sette fotavtrykk og gi minnerike opplevelser for deg og dine gjester” avslutter Lystad.