Velkommen til Chitra House

Chitra House Oslo åpnet dørene for publikum 12. april 2016 og vi er nå klare for en spennende høst og vinter! 

Hva er Chitra House? 

Chitra House er et helt unikt sted å holde konferanser og møter, ha produktlanseringer og kick-offs, arrangere julebord, foredrag og bryllup. Eiendommen leies ut i sin helhet og består av delikate rom og flotte arealer både ute og inne, egnet for alt fra 2 til 600 personer. Huset er på 1000 kvm og har en fantastisk beliggenhet ved sjøen på Fornebu, kun 10 min. fra Oslo sentrum. Reis hit med båt, helikopter, offentlig transport og bil (egen parkering på eiendommen). 

I 2011 startet vi en reise med å bygge Chitra Collection rundt i verden. Alle eiendommene håndplukkes av eier selv, og Chitra House Oslo er den første som er åpent for publikum. Omgivelsen, atmosfæren og menneskene på Chitra House bidrar til et uforglemmelig besøk. Farger, design og kunst tar gjestene med inn i en annen verden og hvert arrangement på Chitra House skreddersys etter kundens behov. Vår visjon er å gi minnerike opplevelser for deg og dine gjester. 

Ta gjerne kontakt for tilbud eller kom innom oss på en hyggelig visning

“Hospitality in a memorable way” 

 

Kontakt: erik@chitra.no